HBO Afstudeeropdrachten

Ambitieuze team players gezocht

Wil jij echt goed leren developen en direct in de praktijk zien hoe dat uitpakt? Wil je mooie dingen maken, die echt door bedrijven gebruikt worden en uitblinken in gebruiksgemak en effectiviteit? Dan zoeken wij jou! Er zijn tenminste twee plekken voor een afstudeerder beschikbaar: zowel voor web- als voor iOS-developers.

Wat wordt jouw bijdrage?

Afstudeerproject 1: Continuous Integration

  • Onze applicatie is inmiddels zo geavanceerd en groot dat CI een must is. Continuous Integration is dé manier om sneller en efficiënter fouten te vinden. Een van de doelen van deze opdracht is om onze deployment steeds verder te automatiseren, door de inzet van CI.

Afstudeerproject 2: Complexiteitstoename zonder performance-verlies

  • In deze opdracht zoek je de beste structurele oplossing voor het leggen van relaties tussen contacten. Dit heeft grote gevolgen voor de performance. Het gaat immers om grote datasets, waarbij het risico is dat de extra relaties de complexiteit enorm vergroten. Daarom is vooraf gedegen onderzoek nodig. Je gaat aan de slag met tools als Laravel en komt met een innovatieve oplossing.

Afstudeerproject 3: integreer Siri in ons product

  • Siri gaat ons helpen om de app nog gebruiksvriendelijker te maken. Jij gaat dit realiseren. Je onderzoekt welke wensen en mogelijkheden er zijn en vertaalt dit naar mooie en duurzame oplossingen.

Je mag werken voor klanten als De Bijenkorf, Bavaria, Boomsma en Milieu Service Nederland. Voor elke klant hebben we specifieke oplossingen, maar de basis is telkens hetzelfde platform. Kwaliteit gaat bij ons voor alles. Daarom ga je altijd voor oplossing die het beste is voor de gebruiker, met jouw eigen inbreng op het gebied van nieuwe technieken. Dit doe je in een klein en enthousiast team van collega’s met verschillende expertises. Het leuke van werken bij ons is dat je direct het effect van je oplossingen in de praktijk ziet!
 

Jouw inbreng ligt vooral bij:

  • Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten, met de nieuwste technieken
  • Actief meedenken over de beste oplossing, zowel technisch als voor de gebruikers
  • Het schrijven van goede technische documentatie
  • Testklaar maken en technische ondersteuning bij ingebruikname
  • Gedegen onderzoek doen

Wat ga je leren?

Je leert zelfstandig een project runnen, inclusief opzet, documentatie en planning. Je zult heel wat fouten maken, maar leert elke fout maar eenmaal te laten gebeuren. 

Je zult veel ervaring opdoen over de wisselwerking tussen App, CMS en database.

Tegelijkertijd krijg je een mooie inkijk in hoe onze klanten werken tools als de Tablet Sales App en wat daarvoor nodig is.

Je krijgt een lekkere werkplek: we zitten in het centrum van Hengelo, pal naast het station. Een rondje lopen of lunchen in de stad is dus zo gedaan.

Bij ons is iedereen hetzelfde en we beoordelen op inhoud. Degene met het beste argument krijgt gelijk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid (“goede ideeën mag je altijd uitvoeren”) en een mooi uitdagend project ;-).

Solliciteer direct

Wil je reageren op een van deze plaatsen voor een afstudeeropdracht, gebruik dan onderstaand fomulier (onder de knop ‘Solliciteer direct’) of mail je CV en een duidelijke motivatie naar info@qookqook.nl.Solliciteer direct > 

t