Hoe werkt het?

Winst in tijd en geld door meer efficiency

We hebben al veel verkoopteams en bedrijven voorbij zien komen, weten wat er speelt en hebben daar oplossingen voor bedacht. Denk aan het up-to-date houden van klantgegevens, het aanmaken van taken, schrijven van bezoekverslagen en het presenteren van POS-materialen. Hier heeft elke verkoper dagelijks mee te maken, waardoor deze modules standaard in de Tablet Sales App zitten – en op verzoek aan en uitgezet kunnen worden.

Geldbesparing

Je leest het goed. Met de Tablet Sales App heb je winst in tijd en geld door het stroomlijnen en automatiseren van werkprocessen. Dit zorgt voor meer efficiency. Ook behaal je meer winst in sales door hogere verkoopconversie, direct tijdens het salesgesprek.

Bekijk video

 

Marketing en Sales

Wij ondersteunen verkopers in de vele facetten van hun werk. Niet alleen het verkopen zelf (presenteren, luisteren, overtuigen), maar ook workflow-management, communicatie met klanten, contact met de interne organisatie, informatie-uitwisseling met de leidinggevende en het up-to-date houden van klantgegevens. Hierdoor worden marketing en sales op elkaar afgestemd.

Bekijk video

 

Alles in één

Wij hebben een app ontwikkeld die juist dit alles combineert in één tool: de Tablet Sales App. Aan de achterkant beschikt de app over slimme, complexe software die verkopers succesvoller maken in hun werk. En aan de voorkant is het vooral makkelijk, intuïtief en professioneel in de uitstraling, zowel voor de verkoper als het bedrijf.

Bekijk video

 

Zijn wij een match? Plan nu geheel vrijblijvend je demo in!

DEMO AANVRAGEN