Brochures

Brochures

Zolang een brochure maar digitaal is, kan deze getoond worden in de Tablet Sales App. Men kan elke brochure openen, erdoorheen bladeren en in- of uitzoomen. Ook handig is de functie om de brochure te mailen; dat kan naar elk e-mailadres, dus dat is handig in geval van prospects of beursbezoekers.

Het mooie aan een digitale brochure is wel het feit dat deze met een druk op de knop aan te passen is. Moet het nieuwe product toegevoegd worden? Of is het mobiele nummer van de accountmanager gewijzigd? Even wijzigen, opslaan en klaar. En zolang die wijziging plaatsvindt in de centrale database van de Tablet Sales App, hebben alle accountmanagers die nieuwe versie van de brochure enkele seconden later op hun iPad staan. Daarmee is het zeker dat er nooit meer oude gegevens getoond kunnen worden. Dat scheelt heel veel out-datet papieren brochures bij het oud papier. Maar het scheelt waarschijnlijk nog veel meer in fouten en abusievelijk aangegane afspraken die gecorrigeerd moeten worden.

Brochures kunnen ingedeeld worden in categorie├źn of naar merk. Indien gewenst, kan zelfs per merk het design aangepast worden, zodat alle brochures van een bepaald merk in bijpassende omgeving staan.