Marketing App

Een marketing app: zo makkelijk kan het zijn

Iedereen kent het: een fantastische presentatie waarvan het wow-effect teniet wordt gedaan doordat het niet lukt om de presentatie op de beamer te krijgen. Of waarbij toch niet de laatste versie huisstijl wordt gehanteerd. Tot grote ergernis van menig marketing manager. En erger, het kan je zelfs de deal kosten.
 

Succes verzekerd door optimale samenwerking

Om zo succesvol mogelijk te zijn, moeten Marketing en Sales nauw en optimaal samenwerken. Bij veel bedrijven is dat nog een lastig issue. Tablet Sales App biedt een app waarmee Sales en Marketing samen de doelstellingen van de organisatie realiseren. Iedere commercieel medewerker is trots op zijn bedrijf en producten. Het is belangrijk bij de klant of op een beurs goed en gemakkelijk te kunnen presenteren. De marketingafdeling ontwikkelt doorgaans al deze promotiemiddelen. Maar hoe zorg je dat de collega’s onderweg altijd de juiste en up-to-date materialen bij zich hebben en dat de huisstijl op de juiste manier wordt gehanteerd?

De marketing app

Juist om die reden bieden wij de marketing app. Met de marketing app worden filmpjes, presentaties, folders, brochures en andere documenten haarscherp en soepel getoond. Ook als de internetverbinding even weg valt. Dat alles gebeurt in je op maat gemaakte Tablet Sales App. Dus in de look & feel van je eigen bedrijf of merk.

De voordelen van je eigen marketing app

  • Professionele uitstraling van het bedrijf
  • Altijd de juiste huisstijl & branding
  • Een betere klantrelatie

Bewijs dat het werkt

Natuurlijk kunnen we hier omschrijven hoe het werkt maar echt bewijs wordt pas geleverd door de verhalen van onze klanten die al werken met onze app. Lees hoe andere marketing professionals al handig gebruik maken van deze marketing app in de case study van Elske Vugts, Marketing & Communicatie Manager bij Bierbrouwerij de Koningshoeven. Zij vertelt hoe je met gebruik van de Tablet Sales App een optimale samenwerking tussen marketing en sales realiseert. Om zo samen bij te dragen aan de doelstellingen van de organisatie.

Meer lezen over Marketing?

Natuurlijk is er veel meer over het marketingvak te lezen en leren. Wij geven je graag wat inspiratie mee. Interesse? Ga dan meteen naar het overzicht van onze Marketing blogs.

Ook voor intern gebruik

Ook bedrijven met meerdere (buitenlandse) vestigingen die intern duidelijk willen maken welke marketing materialen beschikbaar zijn, gebruiken de marketing app. Op die wijze hebben alle marketeers wereldwijd dezelfde kennis en databank met marketing documenten. Deze documenten zijn eenvoudig en stijlvol te presenteren in de marketing app en van daaruit eenvoudig te delen met anderen.

Ontdek de modules speciaal ontworpen voor de marketing app

De modules Brochures, Campagnes, Eigen branding en Media items, zijn juist voor de marketing app zeer geschikt. Klik op de ikonen hieronder en ontdek wat deze modules je te bieden hebben. Nieuwsgierig naar een overzicht van alle modules van de Tablet Sales App? Klik dan hier.

 

Brochures

Brochures

 

Campagnes

Campagnes

 

eigen branding

Eigen branding

 

media items

Media items

 

 


 
 
 

Impressie video’s

360 Graden Video

 

Mobiele beeldenbank

 

 

Digitale Brochure