360 graden productfoto

360 graden productfoto

Klanten zijn onder de indruk als de producten rondom getoond kunnen worden. 360 Graden productfoto’s scoren goed. In de Tablet Sales App kan gewerkt worden met dit type foto. Lees hier hoe.

Laten we eerlijk zijn: de grootste reden om artikelen met een 360 graden productfoto, dus rondom gefotografeerd, te tonen in de Tablet Sales App is de ‘wauw-factor’. Het ziet er gewoon goed uit en het maakt indruk bij de klant. Maar er zijn meer voordelen.

Detail

Op een 360 graden productfoto valt veel meer te zien dan op een normale (statische) foto. Doordat je het product op elke gewenste hoek bekijken kunt, heb je het beste zicht, op elk detail.

Duidelijker dan een filmpje

360 Graden productfoto’s zijn duidelijker dan een filmpje waarin het product rondgedraaid wordt. Tevens bieden de 360 graden productfoto’s de mogelijkheid om de snelheid van het ronddraaien zelf te bepalen en is het makkelijker om een product op een bepaalde hoek vast te zetten.

Kostenbesparing

Uiteraard zijn 360 graden productfoto’s duurder dan statische foto’s. Toch kunnen ze uiteindelijk wel eens goedkoper uitpakken. Om een product goed en van alle kanten te kunnen tonen, is niet één maar zijn meerdere foto’s nodig. En als je die allemaal bij elkaar optelt, is een 360 graden productfoto in veel gevallen wel weer goedkoper.

Meer informatie

Door de klant de gelegenheid te geven het product van alle kanten te bekijken, krijgt hij meer informatie over de kenmerken en de dimensies van het product. Het liefst houdt de klant het product even vast. In veel gevallen gaat dit niet, omdat het product te groot is of de accountmanager simpelweg niet van alle producten een monster bij zich heeft. Dan komt een 360 graden productfoto het dichts bij de beleving van het zelf vasthouden.

360 graden productfoto en statische foto’s

In de Tablet Sales App kan ook een combinatie worden gebruikt van 360 graden productfoto’s en statische foto’s. Men kan ervoor kiezen om het artikel zelf rondom te laten zien en de verpakking alleen van de voorkant. Of de hoofdproducten rondom en de overige producten met alleen een foto aan de voorkant. Voor elk product is het mogelijk om 360 graden productfoto’s naar de app te uploaden. De app herkent het formaat en zal de presentatie daarop aanpassen.

360 graden presentatie