Inzicht en communicatie

De app die meer opbrengt dan het je kost

Inzicht in de sales

Weet altijd en real time wat een verkoper nodig heeft en wat er is besproken en afgesproken.

Inzage in het aantal bezoeken en contactmomenten, orders en contracten en de uitgevoerde taken.

Krijg altijd en real time inzicht op wat een verkoper doet, hoe ver hij/zij is in het uitvoeren van het accountplan, hoeveel er verkocht, bezocht en uitgevoerd wordt.

Krijg gericht uniforme en vergelijkbare informatie van de klant d.m.v. vragenlijsten en een standaard opbouw van de bezoekverslagen, zodat je hierop kan inspelen.

Real time zien hoe campagnes lopen. Zie bij welke klant de campagne is uitgevoerd en wat de resultaten zijn. Hierdoor kun je campagnes vergelijken en het meest effectieve selecteren voor jouw bedrijf.

Versterk je (verkoop)verhaal met filmpjes en presentaties.

Versterk de communicatie

Zie per klant een volledige historie van alle contactmomenten, zowel van de verkopers als de binnendienst of elke andere afdeling.

Mis nooit meer iets en wees altijd volledig op de hoogte

Maak een compleet overzicht van takenlijstjes, per klant en per medewerker, met altijd een afgesproken deadline.

Zie alleen artikelen, klanten en content die op dit moment actief en actueel zijn.

Maak de volledige contacthistorie van alle collega’s met de klant inzichtelijk, net als de uitstaande taken. Er ontstaan minder fouten en correcties, dit leidt tot een hogere klantwaardering én werkplezier bij de collega’s.

• Werknemers kunnen activiteiten waartoe zij bevoegd zijn uitvoeren. Wanneer een andere afdeling of persoon het over moet nemen, kan dit met een druk op de knop naar hen doorgezet worden.

Verkopers kunnen alle marketingcontent zien en tonen die actueel is. Die content kan gedeeld worden met de klant. Hiervoor is er geen binnendienst meer nodig.

Elke medewerker weet precies wat er van hem/haar verwacht wordt en kan zijn/haar werk volledig uitvoeren met TSA.

Ontdek de mogelijkheden van de Tablet Sales App 

Demo aanvragen