Maatwerk sales app

Maatwerk sales app

De Tablet Sales App is gebouwd op het framework dat wij zelf ontworpen hebben. De tool bestaat voor circa 70% uit standaard software en dat heeft grote voordelen. Maar bij de implementatie focussen wij ons volledig op de 30% klantspecifieke aanpassingen. En zo leveren we maatwerk tegen standaard prijzen. Meer weten? Lees hier.

 

Alle salesprocessen lijken op elkaar. Grofweg worden vergelijkbare stappen in vergelijkbare volgorde doorlopen. Daarbinnen zijn er drie typen bedrijven: organisaties die aan assortimentverkopen doen, bedrijven die aan contractverkopen doen en ondernemingen die met langdurige offertetrajecten te maken hebben. De Tablet Sales App kan alle drie de type verkoopprocessen aan.

Elk bedrijf is anders

En toch is er geen bedrijf gelijk. Omdat iedere onderneming zijn eigen strategie en focuspunten heeft en zijn eigen historie, mensen en werkwijze, ontstaan aanzienlijke verschillen in het verkoopproces. Dat is de reden waarom wij zoveel aandacht schenken aan de klantspecifieke aanpassingen. Wij leveren dus absoluut maatwerk.

Klantspecifieke modules

Alle standaard software in de Tablet Sales App is opgebouwd uit modules. Indien noodzakelijk, kunnen we bepaalde modules aan of uitzetten. Maar ook voor de klantspecifieke aanpassingen maken wij aparte modules. Die bouwen we naadloos op de standaard modules.

Robuust…

Doordat al onze klanten met dezelfde standaard modules werken, hebben we enorme ervaring in data-uitwisseling en werking van die modules opgedaan. Omdat er grote stromen data bij diverse klanten door deze modules gaan, hebben inmiddels alle mogelijke bijzondere situaties en omstandigheden zich voorgedaan. Telkens is daarvoor een oplossing en/of verbetering doorgevoerd, zodat we met trots kunnen stellen dan onze tool zeer stabiel draait en data uitwisselt.

….en flexibel

Binnen de standaard modules kunnen diverse zaken ingericht en geconfigureerd worden. Dat geeft al heel veel flexibiliteit, maar in veel gevallen niet voldoende. En dat is de reden waarom we zoveel aandacht aan de klantspecifieke modules besteden. Zodat elke Tablet Sales App maatwerk vormt voor onze klanten. Met de stabiliteit en betrouwbaarheid van standaard software.