Mobiele beeldbank

Mobiele beeldbank

Afbeeldingen, filmpjes, technische specificaties, presentaties: alle grote bestanden staan op één plek opgeslagen en kunnen eenvoudig gedeeld worden met de klant. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

Elk bedrijf heeft bestanden die de moeite waard zijn om te delen. Zolang dat brochures zijn, mag iedereen die zien en zijn dit ‘lichte’ bestanden. Die worden daarom rechtstreeks vanuit de Tablet Sales App verzonden aan wie men maar wil. Voor alle overige bestanden kan men de mobiele beeldbank gebruiken.

Data-vreters

Grote bestanden, zoals beeldmateriaal, worden in de Tablet Sales App met de mobiele beeldbank verzonden. Concreet betekent dit dat de accountmanager in de app alle bestanden aanvinkt die hij wil laten versturen voor de klant waar die bestanden naartoe verzonden moeten worden. Die klant ontvangt dan een email met daarin een link waarmee de geselecteerde bestanden gedownload kunnen worden. De klant downloadt alle bestanden rechtstreeks van de server. Hiervoor wordt het mobiele data-abonnement van de accountmanager dus niet belast.

Afbeeldingen en filmpjes

De mobiele beeldbank is ideaal om grote bestanden als afbeeldingen of zelfs filmpjes te verzenden. Maar ook technische specificaties, producttekeningen, logo’s of verpakkingsvoorbeelden kunnen op deze wijze eenvoudig en snel verstuurd worden. Alle bestanden staan afgebeeld in de Tablet Sales App. Mocht eenzelfde plaatje of film in meerdere types beschikbaar zijn, dan staat dat formaat erbij aangegeven. Zo ‘ziet’ de gebruiker (en de klant!) dat het juiste bestand verzonden gaat worden.

Veiliger

Bestanden uit de mobiele beeldbank kunnen alleen aan klanten verzonden worden. Dat verhoogt de veiligheid weer een stukje. Los hiervan is in de centrale database inzichtelijk welke gebruiker welke bestanden aan wie verzonden heeft. Mocht dit alles niet genoeg zijn, dan is het zelfs mogelijk om de te verzenden data te encrypten.

Alles in één bank

Zo gemakkelijk als het is voor de accountmanager dat hij al het beeldmateriaal en andere bestanden overzichtelijk en gecatoriseerd in zijn app heeft, zo plezierig is het dat in de centrale database datzelfde overzicht gemaakt is. Alle bestanden staan op één plek. Van daaruit wordt eenvoudig ingesteld welke bestanden wel en niet gedeeld mogen worden. Zo wordt veiligheid gecombineerd met efficiëntie en gebruiksgemak. Voor zowel de gebruikers als de klant.

Mobiele beeldenbank