Beurs app

Efficiënte beursafhandeling met de beurs app

Juist op een beurs bewijst de Tablet Sales App het gemak en de snelheid waarmee gewerkt kan worden. Als standhouder op een beurs heb je weinig tijd, wil je zoveel mogelijk prospects spreken en ook nog de klanten die je bezoeken de aandacht geven die ze verdienen.

Meer leads door directe opvolging

Dan blijft er geen tijd over voor administratie, terwijl dat essentieel is voor een goede opvolging na de beurs. Met de module ‘Beursafhandeling’ worden eenvoudig de aantekeningen vastgelegd en de opvolging direct in gang gezet.

Teamwork op de beurs

Ken je dat? Je hebt de hele dag uitgekeken naar die belangrijke klant die ‘misschien nog wel even zou langskomen’. Bij navraag bleek zij te zijn geweest, maar toen was jij in gesprek. Natuurlijk beloofde ze je collega later terug te komen, maar daar kwam het niet meer van. Met de module ‘Beursafhandeling’ weet je dat direct, want jouw collega heeft dat snel en makkelijk geregistreerd. De klant krijgt ook direct een mail met relevante info toegestuurd. En voor jou staat een reminder klaar voor de opvolging na de beurs.