Werkwijze

Helder en simpel: dat is onze werkwijze

Intake gesprek

Stap 1. We willen jullie goed begrijpen

Elke klant is anders. De Tablet Sales App is voor een groot gedeelte standaard software, maar wij focussen juist op het maatwerkgedeelte. Daarom komen we altijd eerst langs.

Stap 2. Goede voorbereiding, heldere afspraken

Pas als het op schrift staat, is helder of we elkaar goed begrepen hebben. In het functioneel ontwerp staat heel duidelijk hoe alle afgesproken functionaliteiten in de app uitgevoerd gaan worden.

Functioneel ontwerp
Design

Stap 3. Een eigen look & feel

De Tablet Sales App is een commerciële tool an sich. Daarom moet het er goed uitzien en wel volledig in jullie eigen look&feel. Gebaseerd op jullie huisstijl maken wij het design op.

Stap 4. Het echte bouwen van de app

Nu alles duidelijk is en het design akkoord is, kan het echte bouwen beginnen. We configureren het standaard gedeelte en bouwen daarbovenop het maatwerkgedeelte.

Ontwikkeling
Integratie / koppeling

Stap 5. Aansluiten op bestaande systemen

Indien nodig, bouwen we in deze fase de koppeling met ERP-pakketten, CRM-software en andere systemen. Meestal leggen we tweerichtingsverkeer aan.

Stap 6. Check, check, double check

Bugs ontstaan door menselijke fouten en onvoorziene omstandigheden. Daarom is het testen een essentieel gedeelte van het ontwikkelen van apps. Wij testen altijd zelf voordat de klant mag gaan testen.

Testen
Livegang

Stap 7. Het op één na mooiste moment

Als alles is uitgetest gaat de app live en wordt deze op de tablets van de accountmanagers gezet. Dat is altijd een mooi moment. Bijna net zo mooi als de eerste reacties van die gebruikers!

Interesse of meer weten?

Neem dan gerust contact met ons op voor een demo of wellicht eerst gewoon wat meer informatie.