Ooit aan een verkoop app voor het verkoopteam gedacht?

Ooit aan een verkoop app voor het verkoopteam gedacht?

Een tablet is ook prima binnen een zakelijke omgeving te gebruiken
Een tablet: inmiddels heeft bijna iedere consument er wel één. Dit betekent automatisch dat ook vrijwel iedere consument gewend is geraakt aan het werken met een app. Heb je er weleens over nagedacht hoe het zou zijn om een app binnen een zakelijke omgeving te gebruiken? QookQook al wel.

Wat was hiervan de uitkomst?
QookQook wilde onder meer voor accountmanagers en verkoopteams een speciale iPad app ontwikkelen: de Tablet Sales App. Deze sales app moest ‘alles’ in zich hebben, maar tegelijkertijd eenvoudig te bedienen zijn. En dat is gelukt!

Hoe ziet de Tablet Sales verkoop App eruit?
Allereerst wordt de Tablet Sales App volledig aangepast aan de look en feel van jullie bedrijf, dus deze zal perfect bij jullie huisstijl passen en zo een ideale verkooptool worden. De tool bestaat uit een aantal standaardmodules, maar kan altijd uitgebreid worden. Enkele van de standaardmodules bespreken we hieronder.

De module ‘Assortiment’ toont de verschillende producten die jullie verkopen, inclusief productfoto, productomschrijving, prijs en bestelknop.

De module ‘Order’ toont welke artikelen er besteld zijn. In het orderscherm kan de bestelling eventueel nog verder aangepast worden, kan korting doorgevoerd worden en kan de leverdatum gekozen worden.

De module ‘Klantenkaart’ toont alle informatie die van een klant bekend is, zoals naam en adres. Uiteraard zijn deze gegevens altijd nog aan te passen en aan te vullen.

Is er iets over jullie bedrijf in kranten, op internet of op televisie verschenen, dan kan dat op verschillende manieren (bijvoorbeeld in de vorm van foto’s en filmpjes) gepubliceerd worden binnen de module ‘Media Items’.

Door een verkorte bedrijfsfilm te laten maken en deze te plaatsen binnen de module ‘Trailer’, krijgen klanten meteen een goed beeld van jullie producten en jullie dagelijkse werkzaamheden.

Alle digitale bedrijfsbrochures kunnen geplaatst worden binnen de module ‘Brochures’. Dit scheelt niet alleen heel veel gesjouw, ook heeft al het salespersoneel binnen jullie bedrijf via de app altijd dezelfde, meest recente brochure bij zich, gewoon op hun iPad.

Worden jullie onze toekomstige app-gebruikers?
Zoals je uit het voorafgaande waarschijnlijk al hebt kunnen opmaken, is de door ons ontwikkelde Tablet Sales verkoop App (dus) erg uitgebreid, terwijl we nog niet eens alle opties besproken hebben! Neem voor meer informatie gerust contact op. Eén ding kunnen we jullie nu vast meegeven: de app-gebruikers die jullie voorgingen, zijn allemaal zeer tevreden. We hopen dat jullie dat straks ook zullen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *