5 tips die je verkoop een boost geven

omzet boost

5 tips die je verkoop een boost geven

De Tablet Sales App is voor een bedrijf niet alleen een handig, uniek en overzichtelijk visitekaartje, de verkoopcijfers kunnen er flink van stijgen: een omzet boost! In deze blog vijf tips uit de Tablet Sales App die je omzet doen stijgen.

1. Heft in eigen handen

De klant neemt het heft in eigen handen. Althans zo voelt het. Hij kan op zijn eigen gekozen moment het assortiment door scrollen, de brochures lezen en video’s bekijken. Alles om overtuigd te raken van de professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid van het bedrijf. De marketing middelen zijn geïntegreerd in de app. Wil de klant alles nog even iets nalezen of opzoeken? Zorg dat alle relevante informatie online beschikbaar is. Die vrijheid en het gevoel dat de klant alles zelf kan bepalen heeft een positieve uitwerkingen op de verkoopcijfers.

2. Look & Feel

De app is stijlvol en modern ontworpen, wat de verkoop van producten of diensten triggert. Er is natuurlijk goed nagedacht over de ‘Look & Feel’ van de app. Waar kijkt een klant meteen naar? Hoe ziet een product of dienst er aantrekkelijk uit? Waar is extra informatie noodzakelijk? De Tablet Sales App wordt daarnaast volledig aangepast aan de huisstijl en voorkeuren van het bedrijf. Daardoor is de hele app eigenlijk één grote verkooptool.

3. Orders maken, zo gepiept

De klant wil iets kopen. Dat is natuurlijk prachtig! De app werkt eenvoudig en met één druk op de knop stelt de klant een order op. Wil hij nog even verder snuffelen in het assortiment? Dan kan dat zonder dat de order verdwijnt. De klant kan makkelijk met de accountmanager producten of diensten toevoegen of verwijderen. Geen drempels, maar eenvoudig in gebruik.

4. Klantenkaart

Heeft de klant eenmaal iets besteld, dan onthoudt de app de gehele historie en de klantgegevens, zoals het adres. Ben je in de buurt van de klant? Dan geeft de app dat aan. Daar kun je slim op inspelen.

5. Klantvoorkeuren

Daarnaast kun je precies zien wat jouw klanten hebben gekocht. Ook daar kan een marketing- of account manager wel wat mee. Mooie aanbiedingen of aantrekkelijke prijzen, klantgericht en persoonlijk.

Meer weten?

Kortom, de Tablet Sales App biedt mooie mogelijkheden. Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *