Wint de online brochure het van offline brochure?

wint de online brochure

Wint de online brochure het van offline brochure?

Geen overvolle papierbakken meer. Een hoop bomen kunnen blijven staan in het bos. We gaan papierverspilling tegen en bewaren alles op onze smartphone of tablet. Een online brochure heeft vele voordelen. Is dit dan het moment om voorgoed afscheid te nemen van de papieren brochure?

Tablet Sales App – Brochures

Onze Tablet Sales App is een handige tool om bedrijven op de juiste manier in de spotlights te zetten. Op unieke en persoonlijke wijze kan ook jouw bedrijf zich van zijn beste kant laten zien. De app integreert alle commerciële en communicatieve uitingen in één systeem. Daarom is er ook voldoende ruimte voor één of meerdere brochures.

Eigentijdse uitstraling

Een papieren brochure veroudert relatief snel. Het is niet zo simpel om de tekst even te wijzigen, de lay-out aan te passen of informatie toe te voegen. Om nog maar niet te spreken van een rebranding. Daarvoor is een gloednieuwe brochure nodig. De oude brochures verdwijnen in de papierbak en de drukpers wordt weer aan het werk gezet. Op een app is het een stuk eenvoudiger om een brochure aan te passen. Een wijziging is zo doorgevoerd. Zijn er nieuwe foto’s? Met een druk op de knop zijn ze toegevoegd. Bovendien is de lay-out van de app eigentijds en stijlvol. Zijn er nieuwe ontwerptrends? Dan doet de app net zo makkelijk mee. Geen papierverspilling, maar duurzaam meevaren in de steeds sneller veranderende markt. Het scheelt tijd én geld. Je hoeft daarnaast nooit meer aan te komen met een verouderde brochure, omdat ‘de nieuwe brochure nog in de maak is’. Altijd de nieuwste editie bij de hand. Dát is een van de vele voordelen van de Tablet Sales App.

Voordelen online brochure

Een papieren brochure kun je lezen en bewaren. De online brochure is daarnaast interactief. Met video’s en URL’s kan de lezer extra informatie bekijken. De online brochure kan ook nog eens aangepast worden aan de klant. Geen standaard versie, maar een brochure op maat. Om de klant of partner nog beter aan te spreken.

Milieubewust

Inkt- en papierverspilling dragen niet bij aan een beter milieu. De app biedt ook hier de oplossing.

Vaarwel papieren brochure?

Nee, we hoeven de papieren brochure niet direct uit te zwaaien. Op beurzen, festivals en evenementen is een offline brochure toch handiger. Honderden mensen die langslopen zullen niet allemaal direct naar jullie site gaan of stil staan bij jouw kraam om alle informatie op de smartphone of tablet te lezen. Een papieren brochure deel je makkelijker uit op dit soort momenten. Daarnaast blijkt ook dat mensen brochures die ze per post ontvangen sneller lezen, dan brochures die via de mail binnenkomen. De brochuremodule van de Tablet Sales App is dus vooral handig als je met specifieke bedrijven om tafel zit en voor als het betreffende bedrijf alle informatie nog eens rustig wil doorlezen. Een handige presentatiemethode en een sterke herinnering.

Meer informatie

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Schroom niet en neem gerust contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *